Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan poäng

Under stundom sköljer det över oss
Världsalltets snillrika krumsprång
Som från ingenstans
Kastas Thanatos tärningar
Dartpilar störtar fram som bisvärmar
Tvärs över existensens öldränkta pub
Utan måltavla
Utan poäng
Endast en skarp stank av svavel
Peroxider och oliktänkande
Vad döljes bakom pärldraperiet?
Guds anlete eller Buddahs bakdel?
Är det någon skillnad?
Skrifterna lär ut de bästa pokertipsen
Rör inte en min
Satsa allt
Förlora helt
Kvitt eller dubbelt för hela slanten
Från toppen av tronen hörs musik
Ett klingande skratt som porlar ner
Rakt in i örat på den ovisse
Som aldrig är riktigt säker
Omgivningarna skiftar
Ljuden har för många källor
Tankarna briserar
Kontrollen slås i bitar
Här hjälper inte epoxy
Eller för den delen böner
Ämbetets kraft
Vanliga dödliga
Allt under samma tak
Inget överhuvudtaget
Bjäfs och dumheter
Tack och godnatt




Fri vers (Fri form) av Thomas Berg
Läst 197 gånger
Publicerad 2016-12-14 06:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomas Berg
Thomas Berg