Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sedvänja

Morronen efter var huvudet tungt av allt luciafirande.

Tveklöst det vackraste luciatåget i anrika Funningeskolans historia.

Ulla med de stora lungorna var lucia och sjöng med skir och klar stämma.

Carlis och gnällige Peder sprang mest omkring och bjöd på pepparkakor.

Våran Pher däremot stod som vanligt med dumstruten...




Fri vers av Håkan B Andersson
Läst 426 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-12-14 09:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vem är pehr. ett alter ego? eller en töntig kompis bara?
2016-12-17

  Henning Hson
Det mest intressanta här är vad B står för i ditt namn?
Jag gissar på Bjane…

2016-12-14

  Marita Ohlquist VIP
Pher, stackars olycksfödde gosse, funderar över hans framtid.
2016-12-14

    Bo Malte
Man kan nästan känna stämningen :-)
2016-12-14

  Zandor
stackars Pher. aldrig riktigt i rampljuset
2016-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Håkan B Andersson