Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Framtidsvyer


Utan fattning och fotfäste

När det känns
som om
du är ute på hal is
skaffa dig ett bollplank
att stötta
att råda
som kan stärka
ditt vacklande självförtroende
men
glöm ändå inte
att förlita dig på
dina egna drömmar




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 248 gånger
Publicerad 2016-12-14 17:42



Bookmark and Share


  Margareta Wersäll
Mycket bra uttryck - för det nödvändiga i att ha något att luta sig mot - vänner, sig själv. Har funderat mycket över samma sak inför det nya år som kommer.


2016-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP