Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liljeholmen

Under bron glimmar vattnet svart och kallt. Jag vill inte gå hem. För det känns som om natten väntar. Håller andan. Jag kysser dina kalla läppar. I gatljusets sken. Du smakar ciggarettrök men andedräkten är varm. Jag vill säga de där orden som ingen vågar. Säga dem till dig. Se in i dina ögon och be dig stanna. I mitt liv. Ge det en betydelse. Jag kan inte släppa den här stunden. Vill bevara den för alltid i mitt hjärta. För jag vet. Att tiden inte spelar någon roll. Och ingenting här har någonsin någon mening. Snön faller och vi fryser. Du gömmer ansiktet vid mitt bröst. Som om du vill gömma dig för världen. Kanske är vårat öde skrivet i stjärnorna. För vad vet vi. Om det finns någon morgondag eller inte. Du är allt som betyder något för mig nu.




Fri vers av Katinka VIP
Läst 485 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-12-15 16:39



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
bravo!
2017-01-07

  Lars Hedlin
Vackert framfört med känsla:)
2016-12-18

  Ingrid Trolle
Fin text på fin prosa.
2016-12-15

  ULJO
Kanske är vårat öde skrivet i stjärnorna. Fint
2016-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP