Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det känns så meningslöst ....

Här i Sverige rustas det för fullt inför julen

Glimmande belysning på gator och i fönster

Mat och julklappar i överflöd

Hur kan man känna någon glädje och mening

när man tänker på det hemska världsläget

och det ofattbara lidandet

för alla krigsdrabbade medmänniskor




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-14 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP