Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krona eller Klave

Jag sa att jag vill
lära känna världen

Han rådde mig då

-Åk till ett vägskäl

vänster eller höger?
tag fram ett mynt
kasta krona eller klave
följ sedan vägen
dit myntet bestämmer




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 529 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-12-14 22:05



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa mycket är nog ett lotteri i livet. vissa av oss har mer tur än andra...kanske bara att acceptera? Hoppas diktarjaget får lära känna världen.
2016-12-17

  Jan Widströmer VIP
Mera lämpligt för luffaren Bolle (Martinsson) i äldre tider än idag ...
2016-12-16

  RitaBrunner
Ibland kan det vara skönt att låta slumpen avgöra riktningen! Att inte vara rädd utan bara gå...
2016-12-15

  Nanna X
Risken är stor att du kommer åter till samma vägskäl.
2016-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP