Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utifrånstyrt och inifrånstyrt

De utifrånstyrda

är de som går på framträdanden

av idoler som många hyllar

eller läser böcker

som hyllats av populasen

 

De inifrånstyrda

styrs av sina egna känslor,

behov och intressen

De behöver ingen fåraherde;

varken i församlingen

eller andra vädjobanor

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-14 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP