Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är vi tillräckligt starka för att lämna kärleken

Vi har startat det fel och jag tror att du vet.
Vi väntade för länge, nu måste jag gå.

Om vi är tillräckligt starka för att låta det in.
Är vi
starka nog att låta det gå.




Fri vers (Fri form) av Jarsejäntan
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-14 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jarsejäntan
Jarsejäntan