Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fragile av Sting


Säg till mig hur det är

Säg till mig hur det är
att ha en riktig vän
en riktig vän som kommer hem
och slår sig ned ibland

Säg till mig hur det är
att va' en riktig vän
en riktig vän som håller av
och som vågar härda ut

Du och jag är vännerna
bland vrakgods och metall
Du och jag är vännerna
i en värld som blivit kall

Säg mig hur det är
när jag ringer dig ibland
och uttalar ditt namn
som en smekning mot din hud

Säg mig hur det är
när jag vänder dig min rygg
och hoppas att du ser
att jag ber om lite mer

Du och jag är vännerna
bland skärvor och grus
Du och jag är vännerna
i en värld i bakrus

Jag vågar aldrig be
att du ska stanna kvar
att du ska stanna kvar
och vad rädd om det du har

Jag vågar aldrig be
att du ska säga det till mig
säga det mig till mig
det jag önskar utav dig

Du och jag är vännerna
bland betong och glas
Du och jag är vännerna
i en värld som gått i kras





Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Respons VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-12-14 23:26



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
ser den ömsint, varma dikten här som Marita kommenterade; en knopp som väntar på att få slå ut i full blom
2016-12-15

  Eva Helene VIP
Så fint!
2016-12-15

  Marita Ohlquist VIP
Ser vänskapen som en knopp som väntar på att slå ut i full blom!
2016-12-15

    ej medlem längre
Fantastiskt! Tycker mycket om den här texten av dig.
2016-12-15

  ULJO
Starkt skrivet om vänskap som haltar lite
2016-12-15

  Mats Edin VIP
Starka och fina strofer
2016-12-15

  Annie b'larsson VIP
Vad fint du skrivit här, den var riktigt bra, med rim och allt. Inte minst ett viktigt innehåll. Några småsaker skulle jag ändrat men det gör du som du vill. Bravo!
2016-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP