Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Jag tycker instämer på Sverige)


HOROSKOP URANIA 2017

 

 

 

HOROSKOP URANIA 2017: "alla politiska och diplomatiska ansträngningar nämns i året och fortsätter under 2017, särskilt i maj, november och december, månaden då de kommer att observera och första resultat. Således, det kommer att inleda en rad företag, och i början av 2018 kommer att kännetecknas av ett bestämt välstånd.

 

För förrätter dock, särskilt i februari och mars, och sedan i augusti och september, vi fortfarande stöta på ett par problem som, givet den överdrivna protektionism som praktiseras av vissa länder, kommer att hindra utvecklingen av de finansiella och kommersiella avtal som behövs för att lindra och effektivisera internationella ekonomin.

 

Vidare, även dessa data, vissa monarkier eller enväldiga regimer som det verkar kommer har gått igenom svåra upplevelser. Dödsfall eller störtandet av kraften i en förgrund siffror kommer att generera ett tillstånd av uppror.

 

Transportolyckor kommer att öka i antal och kommer att förvärras. på samma gång, och en grymhet av eld och översvämningar.




Övriga genrer av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-15 00:00



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
källa: romaninatv.net publicerad för 20 timmar sedan skulle vara tacksam om ni spanar i futurologier för år 2017, vad andra horoskop från hela världen säger,
2016-12-15

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Låter lite som "Nostradamus synska tolkningar"
2016-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP