Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakvänt

Erotiken
är underskattad
skrek bagaren
medan bakmaskinerna
dundrade

med mjöliga
möjlighetshänder
rullade han
den ena bullen
efter den andra
efter att ha skurit
exakt lika stora bitar
av en degsträng
efter att ha tagit
upp degen
och smält den
i bakytan
klappat den
med handen
efter att ha låtit den
rulla runt i assistenten
och bearbetas
efter att ha blandats
i ljummet degspad
innan dess...
saknad
hunger

nu i ugnen
gyllenbruna
doftande
heta

nu i den
främmande
handen
darrande
av lust

i munnen




Fri vers av Petter Wingren
Läst 420 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-15 05:04



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Sinnligt...
2016-12-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Erotiska undertoner finns i det mesta, om man bara vill se dem:)
2016-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren