Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orgie skogen

Jag fick gäster i alkov
Värld av ryssland
Höga fartyg och reliker
det förflutna och smaragderna ...
Slaveri och gränser i slidan
rån och penicillin En klippor
stal och dödade grönt vatten
stal och dödade klockan
rädsla för dörren till totalt mord
silver begravt och förbrukat av guld

Defekt och defekt kräm
Jag är det heliga templet
Lämna och meddela
en som förstör och bygger
Nu håller jag presenten.
för att jag kommer tillbaka
Återlämna alltid laddningstiden
alla nips som fick mig
i tid för all hämnd

Nu ser du att jag är den heliga idolen
anledningen till
en fristad och gömmer sig inte
Vem bor i himlen i större ära
Nu kan du se hur världen är
all min ilska
allt mitt gift

Kollar nu med mina fötter
Jag mår bra och i mitt tålamod.
Nu ska du se
och kommer att kunna placera alla allmosor på mitt altar
I handen och enhetens nummer
Rykten och härdade bollar
och kallar förvirring och fånge

Landklockor av vete och brinnande av viljan
Kanten av beroende och dryck kommer glädje
Både den nya och den gamla döda c
I en ny kultur, en ny explosion
Det mörka vädret av Medes, anusen
Donau, Esphoreus, Pärlor
Adronitas, getter och trofé ...

I skörden skördas i helvete ...
med vita kamrater
på grund av betoningen
Ge folk lite kärlek
och agera på denna kärlek
Spara oss. Spara oss.
Himlen är väldigt mycket
vackraste på södra stranden
år sedan och festen bubblar oss
mobbar, hatare och troll
dök upp överallt,
log och nickade!
det är gammalt
ladinas av punkare passerar,
det var min show
Carlos Ac libera

GOR sv donation till författaren

CAIXA GERAL DE DEPOSITOS,SA
IBAN number: PT50003506510047352100024 BIC Code: CGDIPTPL




Fri vers av megaThor
Läst 431 gånger
Publicerad 2016-12-15 08:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

megaThor
megaThor