Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgernas rum








Öppnade dörren
till sorgernas mörka rum

stod tyst och stilla
såg mig omkring

nämnde alla vid namn
småpratade med var och en

när jag skulle stänga
vände jag mig om

sorgerna var kvar
men rummet var ljusare




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 502 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2016-12-15 11:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så bra och starkt
2016-12-18

  Millner VIP
Vackert om lättnad.
2016-12-17

  ResenärGenomLivet VIP
Skön känsla när det lättar....fin dikt...
2016-12-16

  Salvation Pepper
Ditt sätt att se ändrar vad du ser.
Gott!
2016-12-16

  Änglaögon
Fint poetat.
2016-12-15

  ULJO
Fint beskrivet

2016-12-15

    Birgersdotter VIP
Känns ljust och trösterikt1
2016-12-15

  Titti Rydberg VIP
Tycker om din text.
Mitt sorgerum har dörren
helt öppen och tyvärr kommer
inge ljus in.
Men är glad för din skull.
Kram
2016-12-15

  M.Eta
Ett bra sätt att bearbeta sorg är att inte vända den ryggen! Fint!
2016-12-15

    Dan Myrbeck
Ja, det är nog en fördel om man
bekantar sig med sina sorger...
2016-12-15

  Maria Sundelin VIP
Fin beskrivning
Kramar
2016-12-15

  Blomma-Stjärna VIP
inspirerande - om att våga öppna dörren till sina sorger - ge dem namn - ge dem ljus och luft (så de inte börjar mögla och bli farliga för hälsan)!
2016-12-15

    Peter Söderqvist
Klokt.
2016-12-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Sådana rum har vi alla förmodligen. So du så fint beskiver det, vi borde våga öppna dem ibland för att få ljus.







2016-12-15

  Eva Helene VIP
Vackert och tänkvärt!
2016-12-15

    ej medlem längre
Du ser det många aldrig skulle upptäcka...
2016-12-15

    ej medlem längre
jag bor i det rummet jag. gaggar jämt för mig själv. men det hjälper inte.
2016-12-15

  StinaJ VIP
Starkt och berörande om sorgens olika livsrum.
2016-12-15

  Janina Kaminska
Underbara rader. Du är mycket klok.
2016-12-15

  Solstrale VIP
Finstämt och ljust!
2016-12-15

  walborg
Så klokt och så fint
2016-12-15

  Marianne Räf
Vilken fin påverkan av/i sorgernas rum !
2016-12-15

    Håkan B Andersson
fint...
2016-12-15

    ej medlem längre
Vilken underbart sätt att beskriva sorgens alla nyanser av färger.
2016-12-15

  Rise Little One
Ett underbart sätt att hantera sorger!
2016-12-15

  Öknens Ros VIP
att kunna prata om det som är svårt
är nödvändigt för att kunna gå vidare.
2016-12-15

  Ida-Marianne
Bra sätt att hantera sorger!
2016-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP