Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Härlig är jorden

Härlig är jorden

för den är till för

växter, djur

och oss människor

att växa ur




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-15 11:52



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
håller fullständigt med dig!
2016-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP