Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reflektion


Stjärnornas kall

Jag föddes under stjärnonas fall

En enda önskning blev ett kall

Likt en flyktig vind viskades mitt öde fram

I det förflutna förlorade jag både min mor och fars barm

Jag blev en vilsen individ 

Ensam i evinnerlig tid

Många decennier har gått nu

Sedan mitt öde delades itu

Tids nog fann jag den kärlek som är varm

Nu har jag egna barn nära min barm

Lyckan finns där

Det finns i nuet som är här

 




Bunden vers (Rim) av Rani
Läst 243 gånger
Publicerad 2016-12-15 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rani
Rani