Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Första orden som jag skrivit på dagar och år


Som att gå på lina

Som att gå på lina
och räkna veckodagarna
slak lina och onsdag torsdag fredag
och ett öde landskap
röd sand
och hål var grävda
där vandrade vi barfota
på stekande sand
och lukten av asfalt som
klistrar sig fast underskorna
och klibbigt golv på barer
där hästar gnäggar ut berusade skratt
ansikten porträtt dialoger
bord som är fulla
av frågor som aldrig når fram
äts upp utav servitriser
som levererar
och brinnande plan
och brinnande planer
brinnande barn
rullar
ut sina budskap
på väggar som
om vi
aldrig hade funnits




Fri vers (Fri form) av archibald
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-15 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

archibald
archibald