Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris igen! Alla tillönskas en God Jul!


NAKNA UTI BARA TOMTELUVAN

 

I ett hus vid skogens slut

liten Tomtefar och Tomtemor

nakna uti bara luvan

kokar tomtegröt till aftonvard


Tomtefar slevar gröten ljummen

med kanel och sirap

lägger uppå frugans ljuva kullar

suger, slickar ivrigt av det goda


önskar ännu en portion

att svulten hunger mätta

en klick i skötet, sockrad sött

lockar fingrars upptäcksfärd

 

tungan slinter mellan läppar röda

Tomtemor suckar, stönar, skriker

"Jaa, låt julen komma!"




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 772 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-12-23 17:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Skojfriskt och härligt framfört :)
2016-12-28

  Rise Little One
Haha så kan det bli hemma hos tomten ..
2016-12-23

  Valter Örn VIP
Härligt att vara nakna uti bara tomteluvan istället för att vara i luven på varandra på självaste julafton ;)
2016-12-23

    ej medlem längre
En lite gullig och sexig juldikt!
2016-12-23

  Marianne Räf
Den var bra, riktigt ekivoka tomtar !!
2016-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP