Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulle den vara

Skrattet rabblar vitsar
kul för allvaret, när det är stort och litet
det är viktigt med pengar.

Klart att bussen kom i rätt tid i morse
det var något annat som hände
busschauffören hade snott min plånbok
ja, då skrattade jag...NÄR DÅ

När han flög iväg till Rom
(köpte flygbiljetten med mina pengar)
för att hans hustru skulle få bada i Fontana di Trevi
hon kände sig som en riktig primadonna
blivit riktigt ren till jul, katharsis inom filosofin
>>Katarr?>>
>>Nej, katharsis.>>


Sedan såg man dem i ett vattenkrig
>>Klart att det är krig.>> skrattade han.
>>Du kan väl simma.>> Hon kunde inte låta bli
att håna honom lite...







Övriga genrer av frun
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-16 09:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frun