Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hmm...

Vår Pher hade fått allvarliga funderingar på att skriva poesi.

Rektor Mårtensson, som väl kände till Phers svårigheter gällande stor bokstav, interpunktion och annat smått och gott som hängde ihop med det skrivna ordet, ställde sig synnerligen tvekande.

Men vad och varför käre Pher...har givit dig dessa funderingar?

Har så mycket inom mig som måste ut sa Pher.

- Ibland är jag så mjuk så jag nästan blir hård...




Fri vers av Håkan B Andersson
Läst 485 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-12-16 10:29



Bookmark and Share


  Zandor
Välkommen! Världen behöver fler poeter
2016-12-16

    Bo Malte
blir vi inte alla mjuka...ibland
2016-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Håkan B Andersson