Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöggsorten

Innerstaglöms.
En Glögg, som jag inte glömt.
Den står på Systembolagets hyllor,
fastän, det bara, är ett felstavat ord.
Borde det vara en glöggsort, för det påminner mig, om det.




Bunden vers av Mim
Läst 184 gånger
Publicerad 2016-12-16 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim