Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

film

 

Korsningen kom med en grad av släpighet

som för att fördröja uppskjuta uppbrottet

de använda kondomerna upphörde gälla

könen svällde inför slutet

du utlöste vapnet

                                                              
                                                                                               




Fri vers av cilax VIP
Läst 398 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-12-17 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt