Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orsaker


Dina ögon driver bort
mörka moln
och öppnar himlen

orden du talar
är droppar av friskt vatten
som väcker liv i döda dalar

och dina fingrar har ett språk
som min hud förstår

men din frånvaro
färgar himlen grå
och alla ord du planterat
tynar bort
från mitt minne




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 595 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-12-17 15:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mäktigt starkt och intensivt!
2016-12-18

    carinamnm
När jag läser det sista stycket kommer jag att tänka på låten "Innan vi faller" med Lisa Nilsson och Joakim Berg och raderna:
"Allt vi borde sparat det slängde vi
Allt vi hade lärt oss förträngde vi
Och allt vi borde pratat om gömde vi
Allt vi skulle minnas det glömde vi"

Din text griper verkligen tag!


2016-12-18

    Sefarge VIP
Mänskliga möten
som blandas med
Naturens krafter
Mäktigt skriftat!
:)
2016-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös