Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nådens år 2017

 

Jag för en

Har sett ljuset

Jag har sett tecken

Fått visioner från ovan

 

Att året tvåtusensjutton

Kommer bli året då

De fisförnäma dricker upp sitt sista förtroende

Och dumskallarna skallar ihjäl varandra

 

Medans vi andra

Hand i hand

Vidare vandrar

 

Jag är övertygad

Bli det du också




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Andreas db Gustafsson
Läst 212 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-12-17 16:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
härlig skojfrisk text, annars klent med humor på sajten, men detta var uppfriskande!
2017-01-03

  Janina Kaminska
Hoppas 2017 blir ett bättre år.
2016-12-31

  Evelyn Falk Möller VIP
Ord som skänker hopp och ljus i en annars mycket mörk värld. Tack för dem.
2016-12-20

    ej medlem längre
kan nog bli kämpigt även 2017. men hoppas på himmelriket. har fått tecken om bättre tider. men inte säkert tecknen talade sanning.
2016-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson