Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Extra tack till Britt-Marie som varit min inspiration till att skriva denna text.


Britt-Marie, kom och lek med mig

Åh Britt-Marie,
Din ljuvliga kropp osar gårdagens pannkakor men det stoppar inte mig,
Av alla svanar i sjön är du den vackraste men det är då inte allt nej,
Under den tid vi spenderat tillsammans har du blivit gammal men än är du en jävel på fuldans,
Dans på loftet är min kopp te,
Varje dag klockan fem är min gås stor och stel ska du se,
Drömma kan man göra men det behöver jag inte,
Du tar ju på mig och det kan jag inte,
Icke skall det vara torrt och svidigt så du snålar aldrig på majonnäsen,
Det gör mig brunstig och då blir det mycket väsen,
Din smyst gör mig glad i hela kroppen,
Från huvudet till tårna, från mjälten till snoppen,
Men oj, vart hade jag ställt kaffekoppen?
Juste, den hamnade på nattduksbordet,
När vi lekte nakenlekar och du nalkades mer än javan,
Britt-Marie, kom och lek med mig igen,
Min smutterliga smystsås väntar i sängkammaren min vän,
Gudarna väntar ivrigt på att se oss rulla runt i höstacken på gården,
Åh, Britt-Marie kom till landet där det smuttas för just nu ligger jag bara och huttrar,
Till leksaker har jag bara ett gäng gamla uttrar,




Fri vers (Modernistisk dikt) av Svante Pissvante
Läst 325 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-17 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svante Pissvante