Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet som var ett lyckande misslyckande

Jag såg dig framför mig.
Blond, leende,
med benen i kors.
Pennan fattad i mani,
försjunken i skrivandets värld.
Din existens var
inte självklar.
Ditt liv
en olyckshändelse.

Sanningen du uttryckte,
var inte sann.
Ingen olyckshändelse,
du borde inte ha dött då,
inte ha dött för egen hand senare heller.
Ännu i liv.
Skrivande poesi.




Fri vers (Fri form) av Midnight
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-17 23:27



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
If I didn't think, I'd be much happier
2017-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Midnight
Midnight