Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sufflören

 

 

Stanna oberörd, en fingervisning:

tager du detta liv till ditt

vågar du lyfta, ur eld är

dina vackra ord, ett svepskäl

Gör vad som helst, nästan allt

låt mig inte, bli en parentes

 

 

Sjung, sjunk inte 

djupare än så, under ytan finns

allt du söker, är mitt att förvalta

 

Drömscenariot, din rekvisita 

dina repliker, i mig

som fåordigt bugar, när sufflören 

viskar:

Allt är ditt, lyft huvudet

möt blicken, lämna aldrig....

scenen är din, bara din

 

Vågar du lyfta, så gör det nu

se så

Det är dags.




Fri vers (Fri form) av Kozo
Läst 341 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-12-18 01:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
parentes...
är väl inte Bara...?
låt den ta fart +
2016-12-18

  i af apa
världen som föreställer tiljan...?
dags att våga.
2016-12-18

    ej medlem längre
Ryser av scenariot allvaret
2016-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo