Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

#47

Det står någon i köket. Placerar ut hår i middagen.

Jag trotsar

solen.

Jag känner
inte någon hemma.
Jag är på bortaplan för jag har tagit ett nytt pass.

Mina vänner! Var är journalerna med information om hur man gör!
Det räcker inte längre
med
Alvedon och mixade frukter.

Dörren öppnades och det kom en till, hon plockade
bort middagen. Hon ville ha hår mycket mer
än köttet på fatet.

Hon var mer familjär.
Hon visste att man aldrig förde sig med
självsäkerhet i ett litet kök.
Där var man tvungen att tänka praktiskt.

Vad smart!




Prosa av Bjarki
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-18 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bjarki