Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Jag har tappat
min sol- min måne.
Jag har tappat min kompass
var ska jag gå?
Älskade älskling
du var mitt ljus.
Jag finner dig
överallt.
Men när jag försöker
famna dig.
Då finns du inte där...
ibland ses vi i drömmen!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-12-18 21:56



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande skaldat om saknad!
2017-03-03

  ResenärGenomLivet VIP
Längtan och saknad som gör ont...
2016-12-24

  ULJO
Berörande om saknad
2016-12-19

    Dan Myrbeck
Instämmer med Zavanna.
2016-12-19

    ej medlem längre
Längtan och smärtan i dina ord lyser starkt.
2016-12-19

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om saknad!
Att ses i drömmen är som en strimma av ljus i mörkret.
2016-12-19

  Bo Himmelsbåge
Drömmar är en fin förmedlare av kontakt med våra kära bortgångna...
Skönt att han finns där ute någonstans... ändå...

Fin dikt till åminnelse...

2016-12-19

  Blått Norrsken VIP
Fin text i saknad av sin värme och livskamrat. Underbart att mötas i drömmen .
2016-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP