Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina sötnosar


mina sötnosar,
när jag ser på er fylls jag av eufori
min kärlek till er är oerhörd

enorm, oändlig

mina sötnosar,
när jag ser på er lever jag
förstår då livets innebörd

är så tacksam

mina sötnosar,
när jag kramar er till sömns på kvällen
är jag er tryggaste beskyddarinna

överger er aldrig

mina sötnosar,
när jag kramar er tänds en flamma
som alltid kommer att brinna

evigt för er













Fri vers av marjasara
Läst 723 gånger
Publicerad 2006-05-16 21:09



Bookmark and Share


  Andreas A
Mycket stark o go text tillängnad till dina barn.
Gillar den mycket, utstrålar värme ^.^
2006-05-17

    ettolrahC
Fint skrivet av dig... Ens barn är den vackraste gåvan av all karat...
2006-05-16
  > Nästa text
< Föregående

marjasara
marjasara