Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets biljett






Fick en biljett när jag föddes
började livets resa

stationerna ej utsatta
restiden okänd

biljetten börjar bli gammal och sliten
men inte förbrukad

Jag reser, jag reser!




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2016-12-19 12:05



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, livets resa kan vara spännande...härlig text...
2016-12-24

  Salvation Pepper
Härligt positiv och livsbejakande!
2016-12-22

  Nils-Robert
Å så fin allegori. Träffar mången hjärtan
2016-12-20

  StinaJ VIP
Livsglädje
2016-12-20

  walborg
Livet i härliga bilder - varmt tack och varmaste önskningar om en mycket slitstark biljett som varar länge!!!
2016-12-20

  Maria Sundelin VIP
Hoppas du får uppleva många stationer än
Kramar
2016-12-19

  Janina Kaminska
Spännande, välformulerade tankar
2016-12-19

  ULJO
Livets biljett blir aldrig för gammal om man vårdar den väl
2016-12-19

  Eva Helene VIP
Så fint och inspirerande!
2016-12-19

    Dan Myrbeck
Mycket bra jämförelse!
2016-12-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Resan pågår ständigt, tills sista anhalten är nådd. Må det dröja!
2016-12-19

    ej medlem längre
Härligt när man ser det så! Och inte kliver av i förtid!
2016-12-19

    Birgersdotter VIP
Underbart ,,lätt luftigt modigt!
2016-12-19

  Niliboy
Lycka till!
2016-12-19

  Anya VIP
Men så härlig livsluft i denna. Tycker om slutraden...levande.
2016-12-19

  Solstrale VIP
Det märkligaste kanske är, biljetten ör ännu inte klippt av konduktören/döden som tvingar dig av vid slutstationen, som kan vara början likväl där du startade din resa, ett kretslopp...
2016-12-19

  Gunnel Eriksson VIP
Härligt med en så positiv människa.
Din entusiasm smittar.
2016-12-19

    Håkan B Andersson
älskar att resa...
2016-12-19

    ej medlem längre
Åh, så härligt dina starka positiva rop ekar!
2016-12-19

  Marianne Räf
Ja, nog reser man alltid - och har
så gjort ett tag, nu. Å, ibland så
kränger farkosten, betänkligt,,,!!
Ännu, en inspirerande allegori - -
från din penna !
2016-12-19

  Öknens Ros VIP
livets resa beskriven så som den är, vi vet inte alltid vart och hur den blir.
2016-12-19

    ej medlem längre
interrailkort var kul. det åkte jag ända till marocko med, riktigt häftigt i arabkvarteren.
2016-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP