Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sköljmedel döljer inte helvetet längre

Det var bittert, det var smärta och det var inte vackert längre.
Mitt i hela skiten hängde tvätt på tork och med ett illamående som gjorde ont.
Det var tårar som som dränkte inombords, det var fult och det var ett söndertrasat yttre för att matcha.
Tappar balansen och stirrar för första gången på länge längtansfullt ut över kanten. Det är högt och mitt i allt luktar det sköljmedel som för att dölja stanken av tobak och utspilld sprit.

Vill inte gå ut, hittar inte hem och parkerar min bil fel. Vill inte se de fula tanterna, inte svara när grannen mittemot ropar hej.
Jag vill bara skrika att det är fel, att hela skiten är fel.
Istället tvättar jag lite mer samtidigt som jag dricker Powerking och påminns om galenskapen i att inte orka stanna.
Örfilarna bränner, svider och lämnar avtryck.

Det är nära nu.
Så nära att jag känner doften.
Det är andetag som spränger de sjuka jävla lungorna.
Det är sköljmedel och grön såpa.
Det är helvetet.
Slå inte mer...slå inte.




Fri vers av Suzy med punkterna
Läst 450 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-12-19 13:05



Bookmark and Share


  Anya VIP
Starkt som fan. känner smärtan genom orden.
2016-12-25

  Eva Langrath VIP
Dina ord träffar som ett knytnävsslag i magen. Starkt om utsatthet.
2016-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Suzy med punkterna
Suzy med punkterna