Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriv(ande)


orden blev mina vänner
när jag lärde mig skriva


de är ännu vid min sida
blommar ur mina fingrar


hjälper mig igenom livet
i lycka och i sorg


låter mina kinder vätas
och mitt hjärta läkas


medan de formas ur mitt inre
ges mina innersta rum frid


saliga är orden
och jag med dem









Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-19 14:22



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Instämmer, orden är ens vänner, man skriver vad man känner, både lätt o svårt, smått som stort.
2016-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP