Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julens gryning.

 

 

Min aura reflektion speglades i stjärnor

 

Månen stiger, Jag viskar till tystnad.

 

Briljans av hymnen är mina drömmar.

Regnet förvandlas inte mer i salt tårar.

Förvirring och kaos har slutat beordra.

Framför mig är mirakler, jag är Nippon skönhet.

Kärlek vet inga gränser.

 

I San Francisco- emigration.

Fortfarande anropar mitt namn 7år senare.

Taxa har blivit 570 dollar högre.

 

Amerika behöver mig!

 

Vem behöver jag?

 

Jultomten från Laponia.

 

Så klart

 

-                 Du relaterar till ett plakat leende

 

Med dold önskan i ett vakuum,

 

Genom hundratals av himmelska tankar

 

Där du, bor…

 

Folket jag känner i hem kvarteren svarar inte mer på god jul hälsning i Stockholm innerstad.

Tittar muttern stirrande på mig

Är för gamalldags?

God Jul skriftlig då, ändå. '''

Jag vet att förbittring är som störst just nu hos oss alla.

 

 

Men jag är glad och vill glädja mig av alla länder och kulturer jag främjar,

naturlig.

Transsylvanien där är mitt hjärta…




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-19 15:12



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Ha en fin God Jul o Ett Gott Nytt År!
2016-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP