Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möte.


Jag


flyger


in


i


solen.


Rakt


mot


solstrålarna.


Där


möter


jag


dig.

























Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-12-19 21:33



Bookmark and Share


  anits VIP
Magiskt"
2017-01-05

  ResenärGenomLivet VIP
Underbart ögonblick...
2016-12-24

  Bo Himmelsbåge
Jaa... Solen är vår moder... Vår början o vårt slut... Där finns svar på alla våra frågor!
Fin dikt om Moder Sol... vår livskälla!
2016-12-24

  Eva Helene VIP
Lite magiskt och så fint!
2016-12-20

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om längtan efter att mötas!
2016-12-20

    ej medlem längre
Så mycket kärleksfull längtan i dina lekfulla ord!
2016-12-20

  Gunnel Eriksson VIP
Effektfull utformning av
bra dikt.
2016-12-20

  ULJO
Hoppas du får svar på alla frågor och finner ro i själen för en stund
2016-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP