Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Brusande sublima rim.”Epigram ”humor” med tanke på flickor och pojkars vid jul och vilka fara kan uppstå!


Jultomtar byxagiffel ska låsas med skiftnyckel.

 https://www.youtube.com/watch?v=xtKYdG9r0Pk

 

Dimma fallit bort

Morgonen är kort

Mjukbart på kropp

Grön under knopp

Skinka kattens hopp

Gris huvud äpplen rop.

 

Grå 12 meter lång korv,
Blev det på bords vrak en nörd.

 

Spark! pekas på cykel

Jultomtar byxagiffel ska låsas med nyckel.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-20 10:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
riktigt rolig rimmig dikt.
2016-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP