Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Helheten Meteoros

Oövervinnelig är själen i gränslandet
En gudomlig doft vid ögats öppna svält
Den lilla världen vänder ljusår tillbaka
Den heliga mannen bor ständigt i sin borg av guld.
Betecknar frihet från skuld

Han leker på sina strängar av färg, pojken med guldbyxor
Hon spinner begär, en Chanel , 5 hus i jordskreds skrud

-Blir du aldrig lycklig och sann tills du får kärleken du bär?

-Den är sann!

Din klimax betecknar en kulm

Din själ lever i dig själv

Oförglömligt koordineras händelserna

bortom himlavalvet inför vår dalens syn

En stjärna brinner. Vacker.

Miss Planet

Melodi en stjärna född

Stjärnor kvittar inte de lika. 

Vindarnas uppvärmda musik.

Dansar ni i norrskens dynamik 

Se in i mina ögon, min älskade nu!

De spelas i stråkarna, de är allt i en helhet 

Vi andas evigt konsumtions kärlek rustik. 

Sävlighetens icke förglömda sago termik. 

Jord består och står kvar men icke vi

 Är det blott tiden vi har?

säg




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-01-03 08:33



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Innerligt vackert flöde, min vän!
Önskar dig ett Gott Nytt År
fyllt med inspiration och kreativitet ...
2017-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP