Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dissonans


Vad jag förnimmer
är för mitt sinne
ovidkommande
som om din beröring
bara var en flyktig retning
och din blick bara två irisars
genomborrning
så som vinden vidrör ett lindlöv
och daggmasken borrar in sig i mullen

bara händelser utan sammanhang

som om det inte spelade någon roll
att min hud inte kan glömma
dina fingrars varma tryck
och att mina ögon har förlorat sig
i djupet du öppnade för dem

de minns havet och inte
flyktigheten i vågorna
och nu våndas de

var det bara
en ögonblicksbild
de fick?




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 469 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-12-20 13:30



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Störtskönt smärtsam dikt - Jag läser. . . och läser om igen. . Jag måste nog bokmärka denna - ABSOLUT !!!
2017-03-12

    hari lee
Ditt smideri med orden är värd allas respekt
2016-12-24

  Petter Wingren
"Mina ögon har förlorat sig
i djupet du öppnade för dem"
Snygg kombination av uttryck.
2016-12-22

  Anoo Niskanen VIP
Eller frustration...
2016-12-20

  cilax VIP
vacker nostalgi
2016-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös