Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kollar in några foton av Thomas van Linge


Smärtan i barnets Öga

Vi väst borde göra något
Som att sluta tillverka vapen
Vi gör inget




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Federico Romano VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-12-20 16:41



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärda ord...viktig brandfackla...
2016-12-24

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Svenskt välstånd vilar tyvärr i stor del på att det svenska stålet biter,så vapenexporter fortsätter likväl som den gjorde under andra världskriget då vi försåg nazzarna med material till sina vapenfabriker.
2016-12-21

    ej medlem längre
det är satan som regerar världen.
2016-12-20

    Dan Myrbeck
Utan vapen -
inga krig.
2016-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano VIP