Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag fyller år på julafton... med andra ord har jag carte blanche över vadhelst jag vill skriva om julen.


Jul(genom)klappning - (Haiku)



Ni sa "Julafton".

Och jag sa "Black Saturday -

storfinansormgrop".




Bunden vers (Haiku) av Judas Ekholm VIP
Läst 710 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-20 16:54



Bookmark and Share


  RitaBrunner
Toppen senryu om julen!
En grop vi alla fallit i...
2016-12-22

    Dan Myrbeck
Det är nog ingen idé att
fråga dem, för då slingrar
de sig säkert...
2016-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP