Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre dagar

Tre dagar nu
sedan jag lämnade
din säng
Mjuka famntag och dina
varma, nyfikna händer
De ville mig väl

Kyssarna du gav och tog
Utforskande och med
hungrig iver
Det bär jag med mig
Ett lätt bagage

Jag är inte kär
för det kostar mycket
Men hur du höll mig
nära, tätt intill och länge
ville inte släppa taget

Det var som om jag
var någonting för dig

Det räcker med ett ord
Ett otvetydigt tecken och
jag river murarna idag




Fri vers (Fri form) av Louise Sparring
Läst 447 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-12-20 18:13



Bookmark and Share


    jaybird
"Jag är inte kär
för det kostar mycket
Men hur du höll mig "

En helt läsår i psykologi på tre rader. Stort.
2016-12-20

  Ulf D VIP
Det är i slutversen tankarna kommer, vad var det för ord, det där otvetydiga? En text som i min läsning har något flyktigt, som kanske de där tre dagarna som rubriken antyder men samtidigt en ömsinthet av de bilder texten ger.
2016-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Louise Sparring
Louise Sparring