Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu

krig krig krig krig krig
krig krig jul krig krig krig krig
krig krig krig krig krig




Bunden vers (Haiku) av Dan Myrbeck
Läst 479 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-12-21 17:19



Bookmark and Share


  Connie
Toppenbra skrivet! Krig och så jul mitt i alltihop! Det får mig att undra om det blev något vapenstillestånd någonstans under julen?
2017-01-31

  Peter G VIP
En enkel text som speglar samtiden.
Är det också framtiden?



2016-12-31

  Lars Hedlin
Grik Grik Grik Vänder på det så
2016-12-28

  ResenärGenomLivet VIP
Usch ja...
2016-12-24

  Goraxy 89 Orion VIP
Hur hamnade Julen dit mitt bland alla krigen?
2016-12-23

  Ingrid Trolle
Otroligt att FN
suttit med armarna
i kors inför alla veton
2016-12-22

    ej medlem längre
Sant! Tyvärr
2016-12-22

    ej medlem längre
Känns som satir, hur lite det hjälper dem som krigar, att vi firar jul...
2016-12-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Tyvärr en sanning, man skulle vilja slippa se.
2016-12-22

  ULJO
Dårar är väldens ledare som accepterar detta
2016-12-21

  Respons VIP
Spännande formexperiment!
2016-12-21

  Marita Ohlquist VIP
Dessvärre en sann bild av verkligheten.
2016-12-21

  M.Eta
Du är på krigsstigen i ordets rätta bemärkelse och tyvärr är detta snart verkligen närmare och närmare oss.
2016-12-21

  Maria Sundelin VIP
Tyvärr sant

2016-12-21

  Eva Helene VIP
Tar ändå fasta på det lilla ordet jul där i mitten med fredens och kärlekens budskap. Annars är vi riktigt illa ute.
2016-12-21

  Per Drysén
Jobbig men sann bild av läget. Får mig att tänka på julafton 1914 när de sstoppade kriget för att spela fotboll.
2016-12-21

    ej medlem längre
Ja, tyvärr är det nog en bild av framtiden.
2016-12-21

    ej medlem längre
Julen blir liksom liten och betydelselös i jämförelse med hur världen ser ut idag.
2016-12-21

  Gunnel Eriksson VIP
Makaber text men tyvärr sann.
2016-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck