Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och ordet lämnade sin boning bland oss


Uppståndelse

Av ord är du kommen:
ord skall du
åter varda.




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-20 19:43



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Tomten har visst sagt något också, fast en vet kanske inte det, orden kan ju ha fastnat i skorstenen.
2016-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP