Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen gryning ännu

tassar över täckets kant
kaffet ryker
ännu en morgon i överflöd





Fri vers av Ellåtta
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-21 04:41



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
Mysig ^^
2016-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Ellåtta
Ellåtta