Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

December

Ingen snö i december i år
Inget vitt täcke som döljer samhällets sår
Bara regn och blåst och kallt
Tårarna smakar inte längre som salt




Bunden vers (Rim) av Konstvärk
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-21 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Konstvärk