Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt jag skrev när jag låg i skilsmässa.


Jag är gift med en sjukdom


Jag är gift med en sjukdom
Vår kärlek den försvann
Vår kärlek den förintades
och kvar blev skuld och skam
Nu finns här bara skriken
och glåpord och kritiken
I bitterljuva minnet finns mannen jag hållt kär
En skugga så förvisst
Jag gråter i mitt hjärta och lämnar dig till sist




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 437 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-12-21 17:53



Bookmark and Share


  Nils-Robert
En så bitter och svår text men så bra skrivet om det svåra. Den skär.
2017-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP