Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt jag skrev när barnen var små och jag i min otillräcklighet kände mig ännu mindre.


Liten men inte sliten



Liten, men inte sliten

Så säger jag till dig

När sorgen fyller helt din kropp

Så liten och så utan hopp

Men liten du ska veta detta

Att mammas lilla goa hjärta

Du har ju livet framför dig

Så ren så ny så stark så vig

Ja, andas tillförsiktens glädje

Att livet står ju för din port

Och mamma har ju allting gjort

Så vis är mamma men så sliten

Men du, du är ju bara liten




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-21 18:07



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Som föräldrar känner mango sig alltid otillräcklig.
2017-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP