Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spökblommornas styrka (eller fall)

I de nu dränkta rabatternas svarta rader

Står spökblommorna stolta kvar

Sida vid sida i givakt mitt i vätan

Sträcker de sina huvuden mot den grumliga ytan

 

Och på samma sätt försöker jag se

Hur mycket glädje livet bär på

Då jag går i motvinden för att inte visa tårarna

De som åter gör sig påminda i mitt liv

 

För varken jag eller spökblommorna

Vill låta oss kuvas av livets nycker 

För drunknar blommorna i det grumliga våta

Eller mister jag all tro på livets glädje

 

Så är det inte längre värt att tro på mirakel

Och jag hoppas av hela mitt hjärta

Att det aldrig någonsin kommer ske

För jag vill tro på att livet slutar lyckligt

 

(Så som det alltid gjorde i sagorna jag läste förr)




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-21 22:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Låt hoppet leva starkt inom..kram
2016-12-28

  Salvation Pepper
Ja, sluta aldrig Hoppas, för
Livet ÄR lyckligt! :)

2016-12-23

  ULJO
Håller med Dan
2016-12-22

    Dan Myrbeck
Ja - låt oss hoppas på ett
lyckligt slut!
2016-12-22

  Marita Ohlquist VIP
Livet blir inte alltid som vi önskar, men vi måste tro och hoppas på att det skall bli bra!
2016-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP