Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett citat

Det fina med att skriva

är att man träffar så många andra

(Anita Tikaram)




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-22 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP