Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det tar inte slut utan börjar

i din famn är allting slut
på samma gång börjar allting om på nytt
och jag andas
jag andas med dig
och du ger mig kraft

dina ord är min källa som släcker min ångest
din a ögon är min kudde
som ger min själ ro

om du kunde va min för alltid
om vi kunde gå igenom döden





Fri vers (Fri form) av Emeliemeriam
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-22 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emeliemeriam
Emeliemeriam