Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

åldrande

så annorlunda jularana är nu från när jag var barn
pappa sitter på en stol när han ska tvätta av skåpdörren
de har åldrats så mycket
de vilar på mitten av dagen och har högt ldud på teven
men fortfarande jag har inte vuxit upp




Fri vers (Fri form) av Emeliemeriam
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-22 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emeliemeriam
Emeliemeriam